A WING az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanfejlesztő jelentős projektportfolióval, befektetési tevékenységgel és ingatlanszolgáltatásra specializálódott leányvállalatokkal, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket hordozó magas építészeti minőségeket képviselő projektek megvalósítása és az épített környezet fejlesztése mellett.

A fejlesztési tevékenység során a vállalat irodákat, ipari ingatlanokat és bevásárlóközpontokat valósít meg. A fejlesztett portfolióba tartoznak többek között a Millenáris Irodaházak, az Allianz székház, az Átrium Park, az új Corvinus egyetemi épület a Studium Irodaházzal, a Máriássy Ház, East Gate Business Park, Dél-pesti Üzleti Park, az egri bevásárlóközpont, az Agria Park vagy a Hegyvidék Bevásárlóközpont.  

A Wallis csoport 2008-ban hívta életre megújuló energiaforrások hasznosítására szakosodott villamosenergia-kereskedő és komplex energetikai szolgáltató leányvállalatát, az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt.-t. A dinamikusan fejlődő vállalat ma már 11 erőművel – 8 megújuló alapú és 3 magas hatásfokú kapcsolt energiatermelő egység – rendelkezik. A társaság energiakereskedelmi üzletága közel 2000, jellemzően kis- és közepes méretű, vállalkozást lát el villamos energiával, miközben hőszolgáltatást olyan vállalatoknak nyújt, mint a Heineken soproni sörgyára és az Audi győri telephelye.

A több mint 100 éves múltra visszatekintő, győri székhelyű Graboplast Zrt. Közép-Európa legnagyobb lakásbelső-burkolatokat gyártó és értékesítő vállalata. Tevékenységét három telephelyen (Győr, Tatabánya, Kecskemét) folytatja. Kiváló minősége és széles választéka révén, termékei hazánk mellett a világ 90 országába jutnak el.

A Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt, illetve a  Perion Invest Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt, alapítására 2009-ben került sor. Mindkét társaság az Új SZÉCHENYI KOCKÁZATI TŐKEPROGRAMOK Közös Növekedési Alap nyertes közvetítője.  A Venturio és a Perion is azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a hazai kockázati tőke-alapkezelői piac kiemelkedő tagjai legyenek, amit az általuk kezelt alapok kimagasló teljesítményével, a professzionális ügykezelésével, és a partnereik szövetségesként való kezelésével kívánnak elérni.

Wallis Auto csoport

tl_files/wallis2014/companies/bmw150x210.png

Wallis Autó Csoport

A Wallis csoport már a 90-es évek eleje óta rendelkezik érdekeltségekkel az autó kereskedésben: A Wallis Motor volt a BMW márka első hazai kereskedője. Az elmúlt évek átalakításai nyomán létrejött a Wallis Automotive Europe, amely sikeresen kezdett bele az Isuzu forgalmazásába, illetve megkezdődött a Ssangyong importja is. Mindkét ázsiai márkával régiós tervei is vannak a csoportnak, miközben továbbiak behozatali/forgalmazási jogának megszerzéséről is tárgyalnak. A tavalyi évben márkakereskedőként kezdték el forgalmazni a Maserati-t és a Mazda-t, amelyek felfuttatása az idei év feladata a Wallis autós csapata számára. A portfolióhoz tartozik még a BMW mellett az Opel, a Chevrolet és a Mini-k forgalmazása is.

Olvasson tovább...

Praktiker

tl_files/wallis2014/companies/praktiker2.jpgPraktiker

A Praktiker Kft. Magyarországon a barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. A vállalat nagy léptekkel haladt előre az elmúlt években, teljesítve a megnövekedett vásárlói igényeket. Mind mennyiségben, mind minőségben fejlesztette személyzeti létszámát, újragondolta és újraindította számos érdekes projektjét azzal a céllal, hogy vevőit minél magasabb szinten kiszolgálhassa és megtarthassa helyét Magyarország sikeres vállalkozásai között.

Olvasson tovább...