A Wallis Motor Pest és Duna Magyarország legnagyobb és legrégebben működő BMW autó, motor és MINI kereskedései, amelyek a Wallis Motor vezérképviseletből lettek önálló cégek 2001-ben. A BMW gyár márkái mellett az elmúlt években a népszerű japán haszonjármű, az ISUZU D-Max és egy új, exkluzív bemutatóteremben az olasz luxusmárka, a Maserati is a portfólió részévé vált.

A Wallis Automotive Europe már majdnem 30 éves független gépjármű nagykereskedelmi múlttal rendelkezik. Jelenleg a patinás brit JAGUAR és LAND ROVER márkák partnere 8 délkelet európai piacon (Adria-Balkán régió).  A márkák piaci részesedése ebben a térségben jelentősen növekszik a gyártó új termékekbe, illetve technológiákba történő befektetése miatt. A WAE az ISUZU márkát Magyarországon képviseli, mely a japán autógyártók közül a legrégebbi múltra tekint vissza és egy évszázad alatt a világ egyik legnagyobb haszongépjármű gyártójává lépett elő. Emellett Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában fejleszti a dél-koreai SSANGYONG márkát. Az említett gyártók termékein kívül a Wallis Automotive Europe a SAAB alkatrészeknek és kiegészítőknek exkluzív disztribútora 9 országban, Lengyelországtól az Adriáig.

A Sixt nemzetközi hálózatának tagjaként több mint 100 országban kínálja magas minőségű autóbérlés szolgáltatásait. A cég kezdetben a Wallis Motor Kft. üzletágaként működött, és elsősorban a Magyarországra beutazó üzletemberek bérautó igényeit szolgálta ki. Később a cég önálló vállalkozássá szerveződött és azóta mint Sixt rent a car – Wallis Autókölcsönző Kft. működik a Wallis Asset Management tagvállalataként. A Sixt car rental szolgáltatásunk keretében jelenleg közel 400 bérautó áll ügyfeleink rendelkezésére. Az Emirates légitársasággal történő együttműködésnek köszönhetően, október végétől új alapokra szerveződő Sixt limousine service is bővíti a Sixt Magyarország szolgáltatási portfólióját. 

Az Opel Wallis a magyar piac egyik legnagyobb márkakereskedőjeként teljes körű, szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. 2014-ben a KIA márkával bővítette palettáját. Tevékenységi körébe beletartozik az új és használt autók értékesítésén és megvételén felül használt gépkocsik beszámítása, bizományosi értékesítése, eredetvizsgálata, teljes körű biztosítási ügyintézés, alkatrész értékesítés, bér és csereautó szolgáltatás és flottaszolgáltatások nyújtása is.