Tisztelt Látogató!

Mi a Wallisnál abban hiszünk, hogy üzletet csak tisztességesen és magas szakmai színvonalon lehet és érdemes csinálni. Ennek megfelelően dolgozunk csaknem 25 éve. Cégünk példája azt mutatja, hogy szigorú értékrend mentén folyamatosan magas színvonalon munkálkodva ma is lehet Magyarországon sikeres üzleteket építeni és versenyre kelni magyar vállalkozásként nagy nemzetközi vállalatokkal.

Kiemelt figyelmet fordítunk a partnerségre: arra, hogy üzleti partnereinkkel együttműködve, közösen vigyünk sikerre befektetéseket, fejlesztési projekteket, hogy együtt teremtsünk értéket.

Ennek a szemléletnek az eredményességét igazolják vállalataink, a Wing Zrt, az Alteo, a Graboplast vagy éppen az első hazai BMW márkakereskedő a Wallis Motor sikerei, vagy a legfrissebb, kockázat tőkebefektetéssel foglalkozó Venturio csoport is.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy szűkebb és szélesebb környezetet is támogassuk, társadalmilag hasznos tevékenységet végezzünk. Ehhez elkötelezett és erős társadalmi felelősségvállalási és közösségépítési szemléletet várok el az egyes cégektől és minden munkatársamtól is: számos oktatási, kulturális, egészségügyi és sport programot támogatunk országszerte közvetlenül, vagy cégeinken keresztül közvetett módon.

Csak így, profi csapattal, etikusan és kitartóan dolgozva lehet tartós sikereket elérni és hasznára lenni szűkebb és tágabb környezetünknek egyaránt.